středa 2. listopadu 2022

Plavecký výcvik

Bude zahájen v pondělí 14.11. 2022. Bude probíhat každé pondělí až do 30.1. 2023, vyjma 2.1.2023 (10 lekcí po 2 vyuč. hodiny). Žáci dostanou nový rozvrh, který začne platit od pondělí 14.11.2022.

 K zahájení plaveckého výcviku je nutný posudek o zdravotní způsobilosti potvrzený lékařem. Pokud jste ještě nezaslali, prosím o vyřízení. Zkontrolujte dětem také bradavice. Děti s nimi nesmí do bazénu.

Děti, které budou ze zdrav. důvodů osvobozeny z plavání (na základě vyjádření lékaře), budou zařazeny do výuky v jiné třídě a nebudou klasifikovány ve 2. čtvrtletí z TV (plavecký výcvik je povinnou součástí osnov TV).

Děti, které nebudou moci plavat, např.  po nemoci, musí být předem omluveny v Bakalářích a také budou zařazeny do výuky v jiné třídě. 

Pokud se dítě do školy dostaví nachlazené, učitel může rozhodnout, že se dítě plaveckého výcviku nezúčastní a zůstane ve škole v jiné třídě s náhradním programem.

 Odjezd od školy v pondělí v 8:00, návrat kolem 10:30 hod. Děti si na plavání vezmou plavky, ručník, hřeben, sprch. gel nebo mýdlo (to vše v igelit. tašce) a svačinu. Nedávejte šampony, hlavu si umývat nebudou. Vše ponesou v batůžku. Aktovky s učením (složka do angličtiny a pouzdro) zůstanou ve škole.

 Dívky s dlouhými vlasy musí mít vlasy pevně sepnuté nebo nosit plaveckou čepici (nejlépe obojí).

Kursovné a dopravu hradí škola.

Úkoly 6.5.

Pepa str. 60 celá+ zjisti povolání svých rodičů Písanka str. 41 M PS 98/1, 100/1 + opakovat určování celých hodin M PS 99/2